

vegan Pomme duchesse
Bijgerecht, Hoofdgerecht Kerstfeest, Kinderfavoriet, Paasfeest, Uit de oven, Valentijn Uit de oven
januari 11, 2018
- Prep: 35 mins
- Cook: 20 mins
Directions
1Snij zoete aardappelen in stukjes en stoom 4 tot 5 minuten tot ze gaar zijn.
2Pureer ze.
3Verwarm de over voor op 180°, Haal de bakplaat eruit en doe er bakpapier op.
4Doe de aardappelpuree in een pan met kruiden en margarine.
5Verhit om aardappelpuree te drogen en roer regelmatig.
6Als de puree droog is ( van de randen komt), voeg dan de cashewnotenpuree, de room en het maïzena toe.
7Voeg de kruiden naar smaak toe.
8Giet de puree in een spuitzak met een gecanneleerde punt.
9Doe de kleine toefjes op een bakplaat en vorm kleine spiralen.
10Zout de zoete aardappelen en bak ongeveer 20 minuten.