carpaccio exotisch fruit
carpaccio exotisch fruit

Carpaccio van exotisch fruit

  ,   , , , ,   

januari 16, 2018

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 4 borden

Ingredients

Carpaccio

1/4 stuk(s) ananas

1/4 stuk(s) pitaja

1 stuk(s) groene appel

1 stuk(s) mango

1 stuk(s) granaatappel

3 stuk(s) kiwi's

3 stuk(s) passievruchten

3 stuk(s) clementines

10 stuk(s) aardbeien

Voor de siroop

500 ml ahornsiroop

2 stuk(s) steranijsvruchten

2 stuk(s) peper

2 stuk(s) kardemompeulen

1 stuk(s) blaadje salie

2 stuk(s) stengels citroengras

Directions

1Verhit een halve liter water in een kookpan.

2Voeg de ahornsiroop, 2 steranijsvruchten, 2 stukken lange peper, 2 kardemompeulen, 1 blaadje salie en 2 stengels citroengras toe.

3Breng het geheel aan de kook, draai het vuur uit.

4Laat nog 2 uur trekken.

5Snijd al het fruit in plakjes, indien mogelijk met de fijnsnijder: - appel - mango - kiwi's - aardbeien - clemantines - kaki - sinaasappel - ananas - pitaja

6Lepel de passievrucht en de granaatappel uit.

7Leg de plakjes als carpaccio op een bord.

8Lepel wat siroop over de carpaccio. Geniet van dit heerlijke voorgerecht.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.